gewoon carolien ervaringen jonge kinderen

. Sommigen hebben nog contact met overledenen. Een vriendin had na een herstelde sterilisatie een kindje mogen krijgen.

De jongedame zei toen ze drie jaar was, dat ze van de zustersterren kwam. Zij kon daar veel over vertellen. Ik wist dat ze sprak over De Pleiaden. Dit is een sterrencluster, op een afstand van 500 lichtjaar van de Aarde. Er zijn zo’n 250 tot 500 sterren in dit cluster, alhoewel er slechts 9 een naam hebben gekregen. De Pleiaden worden ook wel, door hoe de sterren zijn geclusterd ‘De Zeven Zusters’ genoemd. (uit; wikipedia). Over het astraal reizen, uit je lichaam gaan zei ze: “je floept uit je lichaam, dan ben je helemaal met licht. Je kunt van de ene naar de andere planeet gaan, er is geen hel, je moet wel goed denken en nadenken over wat je doet op aarde, om te zien wat je nog beter kunt.’

Veel kinderen vergeten het meeste van deze zaken na het vierde of vijfde jaar. Dit is omdat hun ontwikkeling zich gaat richten op het leven hier op aarde. Gelukkig kunnen wij mensen en dus ook de kinderen in verband met de veranderingen in de wereld de informatie ook weer gemakkelijker ophalen. Wij mensen hebben allemaal de mogelijkheid om goede dingen te denken en bewuste keuzes te maken. Wij mensen hebben de mogelijkheid om te reizen via ons lichtlichaam en- net als de kinderen ons “hoger weten” te gebruiken.

Herinner je je de ‘vreemde’ dingen die jouw kinderen vertelden? Wat deed je toen ze die vreemde dingen vertelden? Mag ik je begeleiden als jij van de mogelijkheden zoals hierboven staan gebruik wilt maken? info@carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.