Home / archiefcentraal / getuigenoproep diefstal in luttenberg

getuigenoproep diefstal in luttenberg

De politie zoekt getuigen van een woninginbraak in Luttenberg. Woensdag 29 augustus tussen 11:00 en 19:30 uur is ingebroken in een woning aan de Luttenbergerweg. Uit de woning werden sieraden en een laptop gestolen.

Uit buurtonderzoek kwam naar voren dat er in de omgeving een witte bestelwagen is gesignaleerd. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met deze diefstal, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven aan Bel M. (Meld Misdaad AnonieM) via 0800-7000. Naar de inbraak wordt een onderzoek ingesteld.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.