gemeentelijk koersbaltoernooi in de wiekelaer

In ”de Wiekelaar” in Oudleusen wordt woensdag 12 september voor de twaalfde keer het jaarlijkse koersbaltoernooi in de gemeente Dalfsen gehouden. Dit toernooi wordt mede georganiseerd door Welzijn Ouderen Lemelerveld (SWOL). Op vijf koersbalmatten worden elk zes wedstrijden gespeeld van 35 minuten.

De eerste wedstrijdronde begint om 13.00 uur. De prijsuitreiking zal rond 17.15 uur zijn. Aan het toernooi nemen vanuit Dalfsen, Hoonhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen en Oudleusen tien teams deel. Deze strijden om de Koersbalbeker van de gemeente Dalfsen.

Het tweede team van Oudleusen dat vorig jaar in Hoonhorst won zal de strijd aangaan om de beker in Oudleusen te behouden. Wethouder Maurits von Martels zal namens de gemeente Dalfsen rond 17.15 uur de Dalfser Koersbalbeker aan de winnaar overhandigen. De organisatie van het toernooi ligt in de handen van koersbalclub Oudleusen met ondersteuning van Welzijn Ouderen Lemelerveld (SWOL). Het toernooi is mede mogelijk gemaakt door ”De Wiekelaar”, kulturhus in Oudleusen en SWO-Lemelerveld.

Voor informatie kunt u terecht bij contactpersoon Mevrouw Gerholt-Pieneman tel: 0529-471515.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.