Home / archiefcentraal / gemeente waarschuwt voor spookfactuur pcn

gemeente waarschuwt voor spookfactuur pcn

De factuur volgde op een telefoontje van PCN met de vraag of de ondernemer voor vermelding in de digitale gemeentegids maandelijks 70 euro wil betalen. De ondernemer antwoordde hierop dat hij dat niet wilde. Om zijn antwoord te bevestigen zou hij een fax ontvangen die hij moest ondertekenen. Echter, door de fax te tekenen ging hij juist akkoord met de maandelijkse betaling. Het ging dus niet om een factuur, maar om het accepteren van een aanbod.

Deze werkwijze is een bekende vorm van acquisitiefraude. De digitale gemeentegids van gemeente Raalte is een uitgave van FMR Producties uit Breezand. Dit bedrijf geeft ook de papieren gemeentegids van Raalte uit. Gemeente Raalte werkt niet samen met PCN uit Winschoten.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.