Home / archiefcentraal / geld gestolen bij inbraak stevenskamp

geld gestolen bij inbraak stevenskamp

Een inbraak bij het ouderenhuis aan de Stevenskamp werd op zaterdagochtend rond 05.00 uur ontdekt. Hoe het pand betreden kon worden, is nog onduidelijk. Bij de receptie stonden kasten open en de inhoud lag op de grond.

Door een aanwezige nachtzuster kon worden aangegeven dat er diverse geldkistjes en kluisjes waren weggenomen. Deze goederen stonden in de kasten achter de receptie. Buiten op de parkeerplaats en op de Schoonheetenseweg werden opengebroken kluisjes aangetroffen. Uit de kluisjes werd het aanwezige geld weggenomen. De recherche heeft de inbraak in onderzoek genomen. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

ZWOLLE – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.