fotowedstrijd tijdens stoppelhaene

Hoe beleef jij Stoppelhaene? Wat vind je leuk aan Stoppelhaene? Wat doe jij met Stoppelhaene? Die vragen staan centraal tijdens een fotowedstrijd die tijdens Sallands Oogstfeest Stöppelhaene gehouden wordt. Kunstkring Raalte, Fotoclub Salland en Stöppelhaene roepen jongeren die het oogstfeest bezoeken op om foto’s in te sturen. De winnaar van de wedstrijd wint een workshop en gaat met hulp van een kunstenaar een ansichtkaart of e-card van zijn of haar foto maken.

De wedstrijd is in het bijzonder gericht op leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisschool en leerlingen uit de eerste klassen van het voortgezet onderwijs. Alle ingezonden foto’s wordt in het weekend van 29 en 30 september tentoongesteld in het centrum van Raalte.

Tijdens dat weekend houden Kunstkring Raalte en Fotoclub Salland de manifestatie Raalte in Beeld. Dat ter ere van het vijftig jarig bestaan van de fotoclub en het dertig jarig bestaan van de kunstkring. Op acht verschillende plaatsen in Raalte worden dan exposities ingericht, zowel met foto’s als schilderijen.

Onder meer de watertoren, MOK-werfjes, Koetshuis de Meerle, SallandWonen aan de Kerkstraat, de Huishoudschool, de ruisverheffing, Parochiecentrum aan de Kerkstraat en makelaardij Hannink worden ingericht met exposities.

Meedoen? Maak dan een flitsende foto van Raalte tijdens Stöppelhaene. Dat mag je mobiele telefoon, maar ook met een fotocamera. Stuur die foto (in hoogste resolutie) voor 1 september naar raalteinbeeld@gmail.com . Vermeld daarbij wel je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en leeftijd. Let op! Verklein de foto’s niet als je ze instuurt, dan zijn ze namelijk niet goed af te drukken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.