formido raalte reikt ek poolprijs uit

Meneer Klein Woolthuis heeft vorige week de negende prijs in de Formido EK Pool in ontvangst genomen in de Raalter vestiging van de bouwmarkt. Klein Woolthuis was als negende geëindigd in het klassement en won daarmee een cadeaubon ter waarde van 100 euro.

Tijdens het EK voetbal van afgelopen zomer konden klanten van Formido meedoen met de Formido EK Pool. De klanten voorspelden, tot aan de start van het toernooi, de uitslagen van alle wedstrijden en welk team er uiteindelijk de winnaar van het toernooi ging worden. In totaal deden er ruim 1800 mensen mee aan de Formido EK Pool.

Alle deelnemers maakten kans op 1 van de 100 prijzen. De hoofdprijs was een IVA Venti Retro scooter, de tweede prijs was een 4-delige loungeset en de derde prijs was een Garden Grill gasbarbecue. Naast de drie hoofdprijzen waren er diverse Formido cadeaubonnen en 40x 2 concertkaartjes voor Jannes Live in Ahoy te winnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.