fleurissant in race bloemist van het jaar

Fleurissant in Heino is in de race voor de titel Bloemist van het Jaar 2013. Alle genomineerde bloemisten kunnen een bezoek verwachten van mysterie shoppers. Er wordt gelet op klantvriendelijkheid, kwaliteit en onderscheidend vermogen. Ook wordt de winkel getoetst op uitgebreid assortiment, duurzaamheid, ligging, parkeren, bestel mogelijkheden, landelijke bezorg service en dergelijke.

De verkiezing is van start gegaan met een stem ronde via internet. Naast de stem van de consument beoordeelt ook een vakjury de 95 deelnemers. Op 30 oktober zullen de vijf regionale winnaars bekend gemaakt worden.

In de tweede fase van de verkiezing (2013) strijden de vijf regionale winnaars met elkaar om de titel

‘Mijn Bloemist van het jaar 2013’. Stemmen kan via staging2.mijnbloemist.nl/verkiezing Ook via Twitter kun je Fleurissant volgen staging2.twitter.com/ingridelshof

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.