Home / archiefcentraal / familie heuvink wint tourspel

familie heuvink wint tourspel

Voor Rik Weijs, die tweede werd, ligt er een paar schoenen Specialized Pro Road klaar bij KokkieBikes. Sander van der Sluis wint een paar schoenen Specialized sport road. Iwan Sibelt werd vierde en dat levert hem een paar schoenen Specialized op. Voor Joeri Westemeijer, Rutger Wessel en Mark Beerens ligt er een shirt met korte mouwen van KokkieBikes klaar.

Mark van de Kraats wint een Propero helm, Patrick Booijink krijgt een Align helm en G. Jansen krijgt een Tyfosi bril. De nummers elf tot en met veertien, Sanne Heuvink, Jasper Hamelink, Jan Smeenk en Freddy Wildvank, krijgen een Craf Pro Cool shirt.

Ook goed nieuws voor Eveline van den Enk. Zij wint een Lezyne minipomp. Martijn Kogelman hoeft zich voorlopig niet druk te maken om zijn energie. Hij wint namelijk Dextro voeding. Herbert Heuvink, Stefan Overkamp en Jelle de Munnik winnen KokkieBikes armstukken.

De Specialized Zee cage R Red bidonhouders gaan naar Rene Westemeijer en Lenze Bouwers. Wybe Reimert, Fam. Jansen of Lorkeers, Bauke van der Heide, Arno Winters en Lenny van Dinteren winnen een paar KokkieBikes sokken. Wijnand Kogelman, Jan Evers en Amelia Liefers krijgen een stuurlint.

KokkieBikes geeft daarnaast ook nog een aantal petten weg. Deze gaan naar Jeroen Bos, Jos Herbrink, Ron Muiderman, Michael Schotman, Willem Harder, Marit Vulink, Rick Overmars, Onze Man, Henk Koekkoek, Tom Vastenavond en Reinier Stegeman.

Tot slot worden er ook bidons weggegeven. Deze gaan naar Koen Lohuis, A. Jansen, Wim van Schooten, Richard Biesterbosch, TREENERT, Harry Vlaskamp, Klaas Feenstra, Tonnie de Munnik, Ramon IJzebrink, Walter Hobert.

Lees ook

‘Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers’

ZWOLLE – “Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers en hun gezinnen”. Dat zegt Gert Harm …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.