eilko de jonge vertrekt voor ezeltocht

Eilko de Jonge vertrekt woensdag 22 augustus voor een zevendaagse ezeltocht. Dit in voorbereiding op de uiteindelijke tocht naar Santiago de Compostella. “Of deze tocht er uiteindelijk gaat komen hangt van veel factoren af. Maar je moet ergens een begin maken en je droom volgen”, zegt Eilko van De Grote Ezel.

“Woensdag vertrek ik samen met Ami (een voormalige opvangezel), tent en proviand vanaf onze ezelhouderij richting de Holterberg. Een voettocht van veertien kilometer. Vanaf Holten heb ik het plan om het Pieterpad te volgen in noordelijke richting over de Holterberg en de Lemelerberg richting Drenthe. Deze tocht willen Ami en ik ook gebruiken om te ervaren hoe het is om samen op pad te zijn en waar je zoals tegen aan loopt. Tijdens deze tocht zal ik een dagboek bij houden met alle belevenissen en onze ervaringen die ik bij terugkomst op Facebook zal plaatsen.”

Eilko vervolgt: “Deze tocht wil ik samen met Ami niet zomaar lopen. Daarom hebben wij het idee om onze tocht een extra stimulans te geven. Hiervoor hebben wij gezocht om een goed doel te steunen. Over welk goed doel hoefden wij niet lang na te denken en is onze keus gevallen op ezelopvang Kreta. Door alle economische perikelen in Griekenland denken wij dat de ezelopvang Kreta wel extra steun kan gebruiken. Om ons te helpen om ezelopvang Kreta te steunen kan je ons sponsoren per gelopen kilometer. De verwachting is dat we in totaal ongeveer 100 kilometer zullen lopen.”

Natuurlijk kan je de fanatiekelingen ook steunen met een vast bedrag. “Wanneer je ons wilt steunen stuur dan een mailtje hoe je ons wil sponsoren en wij zullen hierop reageren. Alvast bedankt voor je steun namens Ami de ezels op Kreta en ik.”

Meer informatie vind je op staging2.degroteezel.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.