eagles gelijk tegen cambuur 1 1

Go Ahead Eagles heeft vrijdagavond een punt gehaald in de thuiswedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden. In de Adelaarshorst werd het 1-1.

Nadat de ploeg uit Deventer in het eerste half uur een aantal kansen gemist had, kwam het op voorsprong via een penalty. Suk schoot vanaf elf meter binnen. Ook na de openingstreffer had Eagles de overhand, maar de minieme voorsprong was tevens de ruststand. Ook wist doelman Marsman zich te onderscheiden bij een kans van Hemmen.

Go Ahead combineerde weliswaar soepel, maar de ploeg kwam in de tweede helft wel steeds meer onder druk te staan. Uiteindelijk leidde dat in de 70e minuut tot de gelijkmaker van Hemmen: 1-1. In een boeiende slotfase waren er kansen voor beide ploegen, maar hoewel Eagles bij vlagen slordig speelde, bleven meer doelpunten uit.

Met 8 punten uit 4 wedstrijden staat Go Ahead Eagles momenteel op een keurige derde plaats in de Jupiler League.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.