dweilorkesten zorgen voor feestelijke sfeer

Tien dweilorkesten zorgen op zaterdag 25 augustus van 12.00 tot 18.00 uur voor een feestelijke sfeer in het centrum van Raalte en op het Stöppelveld tijdens het Bloazersfestival. Na de openingsceremonie trekken de bands door het centrum om op zes podia hun muzikale kunsten te vertonen. Alle bands zijn uitgekozen vanwege hun muzikale kwaliteiten en hun bijzondere uitstraling. De deelnemers trekken aan het eind van de middag richting ’t Stöppelveld (Domineeskamp) om de laatste noten te spelen.

Aan het Bloazersfestival doen Blusswerruk (Eindhoven), De Heegemer Dekdweilers (IJlst), De Heujschudders (Lemelerveld), Oosterbloaskapel (Enschede), ’tismawajewendband (Raalte), de Träöters (Dichteren), De Uitslaopers (Dongen), Valse Loch (Beltrum), De Deurdweilers (Deventer) en Hypercussion (Utrecht) mee.

De middag begint van 12.00 tot 13.00 uur in de Sallandse Herberg op het Stöppelveld. Vervolgens zijn er tot 18.00 uur optreden bij Spekschate, Neuf, De Gouverneur, Hotel de Zwaan en op het Brouwersplein. Tussen 16.00 en 18.00 uur keren de orkesten terug naar het Stöppelveld om de laatste liedjes te spelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.