dik 900 bezoekers rodeofeesten heino

Op zondag maakte het stof door de vele regenval plaats voor modder op het parcours. Ruim 100 matadoren hadden zich ingeschreven en hapten in het begin nog stof, maar eindigden tijdens de finales in de modder. Het blijkt toch altijd weer een mooi schouwspel, met veel ronkende motoren, doffe klappen en witte rookpluimen. Ook het nieuwe terrein aan de Molenweg bleek een succes. Het terrein ligt prachtig gesitueerd aan de rand van Lierderholthuis en Heino en biedt in vele opzichten voordelen. “We kunnen terugkijken op een geslaagde 31ste editie met een mooi deelnemers aantal op een perfecte locatie. Helaas hebben we de weergoden niet in de hand,” glimlacht Emiel Roelofs met een nat gezicht.

De winnaars van de autocross in de lichte klasse zijn respectievelijk Tom Tiebot uit Heino, Raoel v/d Leeuw uit Doetinchem en Jasper Haye uit Heino en in de zware klasse Mark Nieuwenhoven, Vincent Nijmeijer en Tom Lenferink allen uit Heino . Het publiek zag zondag hoe Vincent Meutgeert uit Wijhe de lichte klasse won voor Dennis Kutterink uit Lemelerveld en Eibert van ’t Hul uit Zwolle. In de zware klasse ging Dennis Boerdijk uit Heino met de eerste prijs aan de haal, voor Marco Grote Ganseij uit Heino en Tjeerd Elshof uit Wijhe. De wrakkenmanche in de lichte klasse werd gewonnen door Vincent Meutgeert en in de zware klasse won Tjeerd Elshof.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.