demonstraties dance op brouwersplein

Tijdens Stöppelhaene wordt de Markt in Raalte weer omgetoverd in het gezellige Brouwersplein. Extra terrassen, leuke barretjes met hapjes en drankjes, extra overkappingen (dit jaar tegen de verwachte zon!), een groot podium met een uitgebreid en gratis programma met veel live-muziek maar ook sportieve demonstraties. Zo zullen donderdagmiddag 23 augustus alle groepen van de afdeling Dance! van R.G.V. Kwiek meewerken aan speciale en bijzondere optredens op het podium.

De ‘dansmeiden’ die in actie komen zijn van 6 jaar tot rond de 20 jaar. Alleen al door dat leeftijdsverschil zit er heel veel variatie in de optredens. Er wordt gedanst op vrolijke en vlotte muziek, maar ook meer gevoelige nummers ontbreken niet. De meiden worden begeleid door een enthousiaste leiding die veel tijd en energie steekt in de dansen. De optredens beginnen deze donderdagmiddag ongeveer om 14.45uur en duren tot even na vijf uur. Meer informatie is te vinden onder ‘Dance!’ op de site van R.G.V. Kwiek: staging2.rgvkwiekraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.