de toekomst van sv raalte geplaveid

SV Raalte is druk bezig met het vernieuwen van haar sportcomplex en dat zal niemand ontgaan. Want de sponsorcommissie heeft een uniek idee gelanceerd. De wereldberoemde ‘Walk of Fame’ werd als inspiratiebron gebruikt voor het ‘SV Raalte sponsorpad’.

Bij de entree van het sportpark wil de club in de nieuwe bestrating haar eigen Walk of Fame creëren met hardsteentegels van 30×30 centimeter. Sponsoren kunnen hun bedrijfsnaam en/of logo hierin laten laseren.

Sponsoren kunnen meedoen voor 100 euro. “Een unieke manier voor vijf jaar reclame”, schrijdt de sponsorcommissie op de digitale thuishaven van de Raalter sportvereniging. “Het enige wat u hoeft te doen is aanmelden en uw bedrijfsnaam en/of logo aan te leveren. Wij verzorgen de rest.”

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden, mail dan naar nieuwbouw@svraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.