de scheg gestart met pilot vakantieroute

Een verzorgd dagje zwemmen én spelen bij Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer, deze luxe wordt toeristen aangeboden door Sportbedrijf Deventer, TCR Tours, Sallands Hoeve, Camping de Holterberg en Camping de Poppe. De gethematiseerde Schegbus haalt en brengt toeristen van en naar De Scheg voor een dag vol beleving.

Sinds twee weken worden Sallandse toeristen van hun vakantieplek opgehaald voor een sportieve beleving bij De Scheg. Een speciale vakantieroute langs drie vakantieparken in de omgeving, te weten: Sallands Hoeve in Nieuw Heeten, Camping de Holterberg in Holten en Camping de Poppe in Markelo brengt toeristen door het mooie Sallandse landschap naar De Scheg.

Toeristen kunnen zich opgeven bij de receptie van het park, waarna ze vervolgens op donderdagochtend opstappen naar Deventer voor een dagje vol zwem- en speelplezier. Voor 9,75 euro kopen de vakantiegangers een entreeticket bij de buschauffeur. Met dit ticket hebben zij toegang tot het zwemparadijs en de Speelpool zomereditie van De Scheg.

De Speelpool biedt jeugd tot en met 12 jaar een speelavontuur met veel klim- en klauterplezier. In het zwemparadijs zijn volop attracties te vinden, van een spannende wildwaterbaan, reuze glijbaan tot een lekker warm bubbelbad. De allerkleinsten vermaken zich met zand en water op het ‘spettereiland’. Bij het entreeticket is een retourtje voor de bus inbegrepen.

Om uiterlijk 17.00 uur vertrekt de bus weer richting de parken terug. De Schegbus rijdt tot en met 16 augustus 2012 op deze vakantieroute.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.