Home / archiefcentraal / de gouverneur denkt ook aan de kleintjes

de gouverneur denkt ook aan de kleintjes

Op de parkeerplaats tussen De Gouverneur en Hoekman staat op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag tijdens Stöppelhaene een heus Kinderparadijs door Omni Mobilae. Kinderen tussen de ongeveer 3 en 10 jaar kunnen zich dan prima vermaken.

Er is dan ook een begeleider bij van Omni Mobilae. Ouders kunnen zich aan de andere kant van het café dan prima vermaken met muziek van dj Vince Moogin en ChainReaction op de vrijdagmiddag, Bloazersfestival en dj Raoul Gidyon op de zaterdagmiddag en Feest dj Jerome op de zondagmiddag.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Home / archiefcentraal / de gouverneur denkt ook aan de kleintjes

de gouverneur denkt ook aan de kleintjes

Op de vrijdagmiddag, zaterdagmiddag en de zondagmiddag tijdens de Stöppelhaene zal er naast Café De Gouverneur op de parkeerplaats tussen De Gouverneur en Hoekman een heus Kinderparadijs worden opgebouwd door Omni Mobilae.

Kinderen tussen ongeveer 3 en de 10 jaar kunnen zich dan prima vermaken. Er is dan ook een begeleider bij van Omni Mobilae. Ouders kunnen zich aan de andere kant van het café dan prima vermaken met muziek van dj Vince Moogin en ChainReaction op de vrijdagmiddag, Bloazersfestival en dj Raoul Gidyon op de zaterdagmiddag en Feest dj Jerome op de zondagmiddag.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.