de 10 verschillen rondom zomeractiviteit 4

‘Alleen in mijn dromen kan ik wonen’ zijn de beroemde woorden van dichter Slauerhoff. Dagdromen is daarbij een prettige variant, die ouders in vakantietijd vaak toepassen. Op die manier kan een gezin bijvoorbeeld op droomreis naar het indianendorp in het park. De kinderen dromen daar levensechte indianen te zijn en pa en ma gaan lezend in hun dromen wonen en hopen niet te vaak in de werkelijkheid te worden teruggeroepen.

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.