concours hippique bathmen bij oude molen

Het terrein rondom de Oude Molen in Bathmen staat op zaterdag 25 en zondag 26 augustus volledig in het teken van het jaarlijkse Concours Hippique. De samenwerking tussen de rijvereniging en de ponyclub zorgt voor een sfeervolle dimensie tijdens deze 63e editie. Zowel op zaterdag als zondag tijdens verschijnen honderden combinaties aan de start.

Op zaterdag 25 augustus gaat de ponyclub om 08:30 uur van start. Met aansluitend in de avond voor paarden het BB en B springen en B dressuur. Zondag 28 augustus vervolgt de LR Bathmen het paardenspektakel. Voor het concours is animo uit het hele land. Dit komt mede door de goede ondergrond die beschikbaar wordt gesteld door de families Pakkert, D’Ancona en Van Keulen.

Zoals altijd is het programma ook dit jaar weer zeer divers. Dressuurruiters showen hun paarden in bosrijke dressuurbanen en op het hoofdterrein wordt gesprongen in alle klassen.

Zondagmiddag vindt op het hoofdterrein de dressuurwedstrijd ‘kür op muziek’ plaats. Deze muzikale dressuurwedstrijd is in Bathmen extra speciaal, omdat zelfs combinaties vanaf de klasse L1 mogen deelnemen. Op zondag zijn er tuigpaarden uit het hele land te bewonderen op het hoofdterrein. Naast het Concours Hippique is een gezellig strodorp voor jong en oud.

Een prachtige omgeving, een uitgebreid randprogramma en paardensport met vele onderdelen op hoog niveau. Voor inschrijvingen en meer informatie; zie staging2.paardensportbathmen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.