computercursussen voor senioren

Voor senioren wordt vanaf 3 september weer gestart met de eerste ronde computercursussen in Swaenewoerd van het seizoen 2012 – 2013. De beginnerscursussen starten op maandagmorgen 3 september en dinsdagmorgen 4 september. De vervolgcursussen beginnen op donderdagmorgen en op donderdagmiddag 6 september. Voor beide cursussen is wordt een bijdrage gevraagd van 60 euro inclusief cursusboek. De cursus fotobewerking begint op woensdagmorgen 5 september. Voor deze cursus wordt 65 euro gevraagd, inclusief een oefen CD met foto’s, fotobewerkingsprogramma en het cursusboek. De cursus genealogie, stamboomonderzoek, op vrijdagmorgen 7 september. Deze cursus kost 60 euro.

De ochtendcursussen worden gegeven van 10.00 tot 12.00 uur, de middagcursus van 14.00 tot 16.00 uur. Elke cursus wordt gegeven door twee vrijwilligers aan maximaal zes cursisten op zes computers. Er wordt rekening gehouden met de wensen en snelheid van werken van de cursisten. Iedere cursus bestaat uit acht dagdelen.

Om te kunnen deelnemen aan deze cursussen wordt wel verwacht dat je thuis beschikt over een PC of Laptop, een eigen e-mail adres is ook van belang. De inschrijvingen worden op datum van inleveren verwerkt. Dus vol is vol, je kunt dan wel doorschuiven naar de volgende ronde die eind oktober begint.

Dus heb je een mooie computer met alles er op en eraan, maar je weet niet hoe het allemaal werkt? Schrijf je dan in voor een van de cursussen.

Een folder met meer informatie en het inschrijfformulier kun je afhalen bij de balie van Swaenewoerd, Zwanenwoerd 1, 8102 BE, Raalte. Of bellen naar 0572 – 345678. Alle informatie wordt dan toegestuurd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.