Home / archiefcentraal / celtic strongest men bij keltisch festival

celtic strongest men bij keltisch festival

Ook dit jaar zal tijdens het Keltisch Festival in Wijhe op zaterdag 1 september weer de wedstrijd Celtic Strongest Men georganiseerd worden. De wedstrijd is dit jaar opgesteld in samenwerking met sportschool Leef uit Wijhe en belooft weer een spannende strijd te worden.

De deelnemers krijgen dit jaar verschillende onderdelen voor hun kiezen. Op het programma staat onder meer het bekende Keltische boomstam werpen, steenstoten en een gewicht van maarliefst 200 kilo zo vaak mogelijk optillen. Dit onderdeel is een van de vele activitieten tijdens het Keltisch Festival wat zeker de moeite waard om te komen kijken, de deelnemers zullen uw steun hard nodig hebben. Voor meer informatie kunt u terecht op www.keltischfestivalwijhe.nl of www.diekdaegen.nl.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.