caravan gestolen in olst wijhe

Een 65-jarige inwoner uit Olst-Wijhe heeft aangifte gedaan van diefstal van zijn caravan. De caravan van het merk HOBBY met getinte ramen rondom met zowel links als rechts op de zijkant de tekst ‘Premium’ stond bij een recreatiebedrijf aan de Rijkstraatweg.

De toegang tot dit terrein werd verkregen via de Beltenweg. Hierbij werden een aantal palen verwijderd. Vervolgens werd er een andere caravan verplaatst en kon de caravan van aangever worden weggenomen.

De geschatte waarde van de caravan bedraagt 20.000, – euro. De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval of naar mensen die de caravan in de omgeving hebben zien rijden. Beschikt u over informatie die deze diefstal op kan lossen? Neemt u contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.