cabaretavond als soort uitmarkt voor salland

De eerste grap was gemaakt op deze vermakelijke cabaretavond. Een mooie opzet: allemaal cabaretoptredens die we dit seizoen terug gaan zien op de podia van de Sallandse theaters. Zo staat het Wiejes Cabaret in maart en april in het theater in Raalte en Olst-Wijhe. Ernest Beuvink en Thijs Kemperink komen ook naar Raalte. Enge Buren zijn te zien in Nijverdal. Jeffrey Spalburg staat in Ommen en Piepschuim komt naar Bathmen.

Zo werd de Sallandse Cabaretavond dus een soort van Uitmarkt voor regionale theaters. De verschillende optredens waren divers van inhoud, het Wiejes Cabaret zette de lachspieren nog het meest aan het werk. Zij hadden het over Raalter actuele zaken en dat was prachtig. Nieuwsgierig? Zaterdag staat het duo in het centrum van Raalte.

Meer foto’s vind je op staging2.fotoarnold.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.