Home / archiefcentraal / broekland investeert in tennisbanen

broekland investeert in tennisbanen

Het is deze zomer een genot om op de banen van tennispark ’t Eierhuisje (SV Broekland) te tennissen. De wind wordt afgevangen door nieuwe windschermen rondom het veld, vervaardigd door een specialistisch bedrijf uit Oostenrijk. In plaats van het saaie groen heeft de verenging gekozen voor een zomerse, gele kleur.

“De oude situatie voldeed al lang niet meer, de windschermen waren oud en versleten”, zegt Harry Zengerink, voorzitter SV Broekland afdeling tennis ’t Eierhuisje. “Met behulp van de sponsors Nijhof Installatie, Maan Engineering en Bioliquid kon de verenging deze investering bekostigen met als resultaat prachtig omheinde tennisbanen. De vereniging is deze bedrijven zeer erkentelijk. De wind heeft nu nauwelijks nog vat op het spel. De tennissers uit Broekland kunnen dus enkel nog zichzelf de schuld geven als ze een bal niet goed op het racket krijgen of uit slaan. De wind treft geen blaam meer.”

Inmiddels vinden steeds meer mensen de weg naar Broekland voor de uitoefening van hun tennissport. “De gezellige vereniging, de goede accommodatie (kleedruimtes en kantine) als ook de toegankelijkheid van de banen worden door hen geprezen.” In Broekland kan ’s zomers en ’s winters worden getennist, vanwege de goede kwaliteit kunstgras. Maar in de toekomst kan er ook bij sneeuw op de baan worden getennist, want de nieuwe sporthal (in aanbouw) krijgt ook een Indoor tennisbaan. Dat betekent dat de verenging vanaf oktober kan beschikken over drie tennisbanen. “Reden temeer om een lidmaatschap te overwegen.” Meer informatie vind je op de site van SV Broekland.

Lees ook

Organisatie Sukerbietenfeest is er, in afwachting van vergunning, klaar voor

LEMELERVELD – Stichting Festiviteiten Lemelerveld, de organisatie van het Sukerbietenfeest, hoopt op een vergunning. Als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.