brandweerman lichtgewond in wilp

In een grote schuur met stro- en hooibalen en enkele landbouwvoertuigen in Wilp brak vrijdagmiddag brand uit. Met behulp van passanten is een kudde koeien tijdelijk in een wei gezet. Een brandweerman is tijdens bluswerkzaamheden lichtgewond geraakt en is in het ziekenhuis behandeld.

De brand met veel rook was moeilijk te blussen, stro en hooi werd in een nabijgelegen weiland uitgestrooid en nat gemaakt. De grote schuurbrand is voor de koeien van de melkveehouderij uiteindelijk goed afgelopen. Kort voor melktijd zijn de koeien weer teruggezet op stal, de nabijheid van het vuur en de rook bracht enige onrust bij de melkkoeien teweeg. Het nablussen op het bedrijf van Diks in Wilp duurde nog geruime tijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.