Home / archiefcentraal / bossaball de nieuwste sportrage in luttenberg

bossaball de nieuwste sportrage in luttenberg

Met de beelden van de olympische sporters nog vers in ons geheugen, storten de Luttenbergers ons op het Luttenbergs Feest in de nieuwste sportrage: het bossaball. Een combinatie van volleybal, beach-voetbal en trampolinespringen. Stel je een groot springkussen voor, in het midden een net, aan beide zijden een paar grote trampolines, twee teams die salto’s en bokkesprongen maken, om de bal over het net te krijgen. Meedoen kan op vrijdag 17 augustus op de feestweide in Luttenberg. De deelname is gratis.

Lees ook

Voedsalland Boerenmarkten in Luttenberg

LUTTENBERG – Museum De Laarman in Luttenberg presenteert op de zaterdagen 24 en 31 juli …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.