bands broekrock bekend

De deuren van de Hein & Diny Music Hall aan de Reuveldsweg in Broekland zijn op zaterdag 1 september (vanaf 15.30 uur) en zondag 2 september weer geopend. Na een laatste, goed bezochte, Lange Onderbroekrock heeft de organisatie ook voor Broekrock ’12 een goed programma neer weten te zetten.

Bands die dit jaar spelen zijn onder andere GardenFest, Fexet, Kids with Guns, Mister and Mississippi en Are You A Lion. Naast de bands heeft Broekrock meer entertainment. Zo zijn er weer leuke acts in Live in de Living en zijn er uiteraard ook de, vaak zeer handige, demonstraties en workshops.

Daarnaast wisselen de Dj’s Volcano Boys, Ruis & Gekke Henkie en de Peperbus Pussies de bands af.

De toegang is gratis! Kijk voor meer informatie op staging2.broekrock.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.