auto op de kant langs vilstersedijk

De bestuurder van een Jeep, zag de beige Citroën die – voor hem van rechts – over de Vilstersedijk uit de richting van Lemelerveld kwam aanrijden, over het hoofd. De beide auto’s kwamen op de kruising met elkaar in aanraking, waarna de Citroën tollend op de zijkant tegen een boom tot stilstand kwam.

De vrouwelijke bestuurder en een jonge bijrijder konden snel uit de auto bevrijd worden. De vrouw had enkele snij- en schaafwonden en werd voor de zekerheid door het opgeroepen ambulancepersoneel nagekeken. De jonge bijrijder kwam er op het oog zonder fysieke schade vanaf, evenals de bestuurder van de Jeep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.