agnes fuselier oogstkoningin stoppelhaene

Agnes Fuselier-Westenenk (54), de oudste dochter van ‘Tone van Nellis’ van de Maatmansbrug uut Raalte, is wat je noemt een bezige bij die houdt van gezelligheid. Ze is actief binnen het promotieteam en de programmacommissie van carnavalsvereniging de Stöppelkaters, de organisatie van de kunstmarkt Stöppelhaene en kijkt graag om de hoek bij alle andere festiviteiten waar gezelligheid en vertier centraal staan. Maar bovenal is deze dame, die haar dagen slijt als trajectbegeleider bij Dimence, de trotse moeder van Aniek (23) en Luuk (21). Ze is getrouwd met Jos Fuselier, die 6 jaar geleden helaas is overleden. Wat haar voornemen is tijdens deze Stöppelhaene? ‘Ik ga mijn uiterste best doen om mijn rol als Oogstkoningin met veel passie en plezier te vervullen en wil een goede gastvrouw zijn voor het gezellige Raalte’, aldus de kersverse Koningin.

Hofdames

De hofdames Gea Lenselink en Renate Buis staan tijdens Stöppelhaene de nieuwe Oogstkoningin bij waar dat nodig is. Gea (46) is getrouwd met Bert. Samen hebben zij drie kinderen: Jordi (17), Nadieh (14) en Wito (12). Ze werkt als secretaresse bij Land- en Tuinbouworganisatie LTO Noord. Haar vrije tijd vult ze met vrijwilligerswerk voor onder andere Rohda Raalte, de Stöppelkaters en het SintShowPaleis. Ook sport ze graag en gaat ze graag uit. Hoewel ze opgegroeid is in Bathmen, heeft ze sinds ze 23 jaar geleden in Raalte is komen wonen, al veel van het Sallandse Oogstfeest meegekregen. Het lijkt haar ontzettend leuk om Stöppelhaene eens door een ‘andere bril’ te bekijken en ze is van plan om er samen met Renate en Agnes een onvergetelijk feestje van te maken.

De in Raalte geboren en getogen hofdame Renate Buis (39) is getrouwd met Ton, met wie ze twee dochters heeft: Lian (10) en Iris (8). Ze werkt als verzorgende op Swaenewoerd en is in haar vrije tijd vrijwilligster bij het videoteam van Swaenewoerd. Verder mag ze graag wandelen, lezen en leuke dingen doen met haar gezin. Ieder jaar is Renate met Stöppelhaene wel te vinden in het Raalterdorp om lekker rond te lopen en een beetje te feesten. Dit jaar zal dat op een andere manier zijn, maar dat lijkt haar hartstikke leuk. Ze heeft veel zin in alles wat haar de komende dagen te wachten staat en is erg benieuwd wat er allemaal op haar pad gaat komen.

Deze stralende dames zouden het erg leuk vinden om u tijdens een van de feestelijke activiteiten te ontmoeten. Dat kan vanavond al wel, want het feest in de Sallandse Herberg duurt tot 01.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.