zorggroep raalte wint ondernemers challenge

I’m sexy and I know it! klinkt door de luidsprekers, er verschijnen foto’s op het scherm. de deelnemers werden verrast met een compilatie van foto’s die de afgelopen vijf maanden tijdens de trainingen en teamactiviteiten zijn gemaakt. Bijna iedereen stond er wel een keer op.

Edwin Ophof van VitalCentre opende de Spectaculaire Prijsuitreiking en vroeg iedereen om een hand op elkaars schouder te leggen en aan degene voor hem een schouderklopje te geven. Vanaf het moment dat de deelnemers binnen kwamen was het een grote energieke en verrassende avond. Geen stoelen maar statafels, hoe kan het ook anders: werken aan je vitaliteit wordt tot aan de slotavond doorgevoerd.

Gemma Lammers, eigenaar van Gemma Lammers Coaching & Counselling, initiator van de Raalter Ondernemers Challege en presentator van de avond, benoemt de energie die is vrijgekomen tijdens de Challenge. “Wat een vitale mensen en wat een energie! We staan hier met 34 kilogram aan minder mensen, we zijn met zijn allen 43 jaar jonger geworden en 95 procent van de deelnemers heeft concrete acties en interventies ondernomen op het gebied van vitaliteit.”

“Iemand in de zaal heeft besloten haar hart te volgen en gaat een opleiding doen die haar energie geeft, lunch gewoontes zijn doorbroken, een andere deelnemer heeft voor het eerst in haar leven de halve marathon gelopen tijdens de Bedrijvenloop, weer een ander is gestopt met roken en heeft ook nog een fors gewichtsverlies gerealiseerd. Om zo maar een paar voorbeelden te noemen. Ook de vele teamactiviteiten, zoals duiken, fietsen, ontspanningsoefeningen, wandelen met bejaarden en schilderen, werden benoemd.

Hans Spanjers, eigenaar van Vitaliteitcentrum Deventer en verantwoordelijk voor de trainingen tijdens de Challenge merkt op: “Meer energie, minder stress, betere performance op het werk en een goede work/life balance is waar Het Vitaliteit Centrum voor gaat. In Raalte heeft de Challenge in ieder geval zijn vruchten afgeworpen, gezien de succesverhalen.

De video pitches van de teams die tijdens het programma werden vertoond leidden tot leuke en lachwekkende momenten. Juryvoorzitter Gosse Hiemstra overhandigde vervolgens de eervolle vermeldingen. “Salland Wonen voor het feit dat zij maatschappelijke betrokkenheid hebben laten zien, ZoZijn vanwege hun enthousiasme en het delen van hun ervaringen met hun clienten, waardoor deze ook fitter zijn geworden; Zorggroep Raalte omdat zij veel initiatieven hebben ontplooid die organisatiebreed zijn gedragen.

Alle teams ontvingen een eervolle vermelding in de vorm van een teamfoto, als geschenk voor deelname aan de Raalter Ondernemers Challenge 2012. Dan het moment waar het allemaal om draaide. De Spectaculaire Prijs Uitreiking. Gosse Hiemstra nam het woord en wat blijkt: Zorggroep Raalte werd uitgeroepen tot “Vitaalste Raalter onderneming 2012”.

De wisselbeker werd uitgereikt aan teamcaptain Edward Nikamp en door deze in ontvangst te nemen is aan Zorggroep Raalte de eer om deze tijdens de Raalter Ondernemers Challenge van 2013 te verdedigen.

Tot slot was er een vitale verrassing te bewonderen in de vorm van een spectaculaire dansshow, zouk in combinatie met moderne dans, door de internationaal bekende Edelmar Pasty Pieternelle en Josta Ruby O’Neil. De deelnemers keken ademloos toe. Na een luid applaus werd het publiek door chefkok Erwin Beumer onthaald op vitale hapjes en werd er getoast op elkaars successen.

Al met al was het een energieke, enthousiaste en spectaculaire prijsuitreiking! Een mooie afsluiting van een vijf maanden durend traject, de Vitaliteit Route, waarbij de teams hard hebben gewerkt aan hun vitaliteit door het volgen van trainingen, het afnemen van diverse balansmetingen, persoonlijke coachingsgesprekken en het organiseren van teamactiviteiten. werken vanuit performance verhoging, bewust wording en het toepassen van praktische tips.

De Raalter Ondernemers Challenge 2012 was een geweldige uitdaging met veel energie dat zich verder uitdraagt binnen de organisaties als ook binnen de privé sfeer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.