zoon laat zich niet uit over ladies ride

Op de vraag of hij het ziet zitten om er nog een meerdaags evenement bij te krijgen in de gemeente, houdt hij zich op de vlakte. “We moeten dan eerst kijken of het inpast. Misschien moeten we zoeken naar meerdere locaties of samenwerking met omliggende gemeenten zoeken. Maar die moeten dan ook bereid zijn om hun steentje bij te dragen.”

Zoon wil niet vooruitlopen op een eventuele uitbreiding van het vrouwenfiets- en mogelijk ook vrouwenhardloopevenement. “Het is op dit moment niet aan de orde. We hebben met lokale belanghebbenden een evaluatie gehad. Eind augustus of begin september hebben we overleg met de organisatie van de Ladies Ride.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.