zomervakantie openingstijden bibliotheken

In de zomervakantie heeft de bibliotheek in de kleine kernen aangepaste openingstijden. Deze zijn ook te vinden op staging2.bibliotheekraalte.nl Voor een zorgeloze vakantie kun je in de zomer de boeken langer lenen, namelijk niet drie maar zes weken. Het aantal boeken, dvd’s of andere materialen die je kunt lenen is tien. Je pas is geldig in alle bibliotheken in Overijssel. Je kunt in bijvoorbeeld Deventer boeken lenen en in Raalte weer terugbrengen.

Handig is ook de inleverattendering. Je ontvangt dan een sms of emailbericht een paar dagen voor het verstrijken van de leentermijn. Je kunt dit instellen wanneer je bent ingelogd met jouw bibliotheekpas op de website. Mocht je graag hulp hebben hierbij, kom dat gerust langs.

In de vestiging Raalte gelden de normale openingstijden in de zomer. In de schoolvakantie (21 juli tot en met 2 september) is de bibliotheek Heino op zaterdag gesloten en op de andere dagen normaal geopend. In Heeten is sinds 1 juli (week 27 ) de bibliotheek alleen open op maandag van 14.00 tot 17.30, woensdag van 10.00 tot 17.30, vrijdag van 14.00 tot 20.00. Vanaf 23 juli tot 3 september (basisschoolvakantie) is de bibliotheek open op woensdag van 10.00 tot 17.30, vrijdag van 14.00 tot 20.00.

Het infoplein Luttenberg is tijdens de schoolvakantie (21 juli tot en met 2 september) op de maandag gesloten. Het gaat om de volgende data: maandag 23 en 30 juli, 6, 13, 20 en 27 augustus. Op donderdag is het Infoplein Luttenberg normaal geopend. Het Infoplein Broekland is gesloten tijdens de schoolvakantie op donderdag 26 juli, 2, 9, 16 en 23 augustus en dinsdag 31 juli, 7 en 14 augustus.

Het Infoplein Nieuw Heeten is gesloten in de weken 31 en 23 op 30 juli, 2 augustus, 6 augustus, 9 augustus. In Marienheem is het Infoplein gesloten op 27 juli, 1 tot en met 16 augustus (bouwvak ), 23 augustus (Stöppelhaene) en op 30 augustus. Alle openingstijden staan vermeld op de website staging2.bibliotheekraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.