zomercarnaval op de boskamp

Carnavalsvereniging De Weteringzotten houdt, in samenwerking met café Ruimzicht, op 18 augustus het zomercarnaval Rio de Boskamp. Met je blote voeten in het zand de polonaise lopen. Aan de rand van het zwembad genieten van een cocktail. Of met je haren in de wind en al surfend de woeste ‘golven’ trotseren. Het kan allemaal. Tussen het hossen, surfen en limbodansen door, wordt er ook aandacht besteed aan de inwendige mens doormiddel van een barbecue. De barbecue vindt plaats van 17.00 uur tot 20.30 uur.

Opgeven voor het zomercarnaval kan bij Café Ruimzicht in Boskamp. De kosten voor deelname bedragen 12 euro (bij opgave vooraf) en 15 euro aan de deur (prijzen inclusief barbecue). Vanaf 20.30 uur, na afloop van de barbecue, is de toegang gratis. Opgeven voor het zomercarnaval kan bij Café Ruimzicht of via staging2.weteringzotten.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.