zakelijke rijders profiteren van nieuwe toyota

De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid staat vanaf nu bij de Toyota-dealer. De levertijden zijn kort. Het is Toyota’s volgende stap naar verbetering van de luchtkwaliteit. Zakelijke rijders profiteren financieel maximaal. Zo geldt het 0 procent bijtellingstarief. Ook ZZP’ers en kleine zelfstandigen profiteren maximaal en kunnen via diverse fiscale regelingen enorme subsidies verkrijgen. De Prius Plug-in Hybrid wordt al geleverd vanaf 38.990 euro en er hoeft geen wegenbelasting te worden betaald. De maandelijkse leaseprijs bedraagt 579 euro (Full Operational Lease, 60 maanden, 20.000 km per jaar). De fiscale voordelen die de zakelijke berijder ten deel valt, zijn te danken aan de opmerkelijk lage CO2-uitstoot van 49 g/km. Hierdoor betaalt de leaserijder helemaal geen fiscale bijtelling. Dit gaat in op het moment van registratie en is gedurende 5 jaar geldig.

Toyota ondersteunt berijders, leasemaatschappen en fleetowners direct door desgewenst de levering van een oplaadpunt bij de berijder thuis in samenwerking met The New Motion. Dit is inbegrepen in de prijs. Om regelmatig opladen voor de berijder zo makkelijk mogelijk te maken, levert Toyota de Prius Plug-in Hybrid met het Oplaad Service Pakket. Dit omvat een laadpas en een oplaadpunt bij de berijder thuis. Het lolo smart laadpunt maakt het optioneel mogelijk dat de kosten voor het thuisladen direct bij de werkgever gedeclareerd kunnen worden. De laadpas werkt ook bij openbare laadpalen in Nederland.

ZZP-ers en kleine zelfstandigen kunnen de Prius Plug-in Hybrid rijden met enorme subsidies die kunnen oplopen tot circa de helft van het aanschafbedrag, uiteraard afhankelijk van de specifieke bedrijfsomstandigheden. Dat komt omdat er extra veel aftrekposten en fiscale stimuleringmaatregelen voor de Prius Plug-in Hybrid gelden, zoals de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en Vamil regeling. Bovendien is ook de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) toepasbaar. En wanneer de Prius Plug-in Hybrid ook privé wordt gereden is van inkomensbijtelling geen sprake (0 procent fiscale bijtelling). Uiteraard komt het extreem lage brandstofverbruik hier nog bij.

Toyota heeft wereldwijd inmiddels ruim vier miljoen hybride auto’s verkocht. De komst van de Prius Plug-in Hybrid is dan ook ontwikkeld met het oog op Toyota’s langetermijnvisie Towards Zero Emissions. De Prius Plug-in Hybrid heeft een extreem lage uitstoot en rijdt circa 25 kilometer volledig elektrisch, waarna de zuinige Full Hybrid modus het overneemt. Range-angst is niet nodig, want de actieradius is groter dan duizend kilometer. En men kan overal tanken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.