win een vakantie bij webwinkel ikenik

Webwinkel IKenIK.nl heeft deze zomer een wel heel bijzondere actie. Door de baby- en kinderwinkel te liken op Facebook en je in te schrijven voor de IKenIK-nieuwsbrief kun je een volledig verzorgd weekend in een vakantiewoning op een EuroParcs vakantiepark naar keuze winnen voor maximaal vier personen. Zelfs de verplichte bijkomende kosten worden voor je betaald. En om het feest helemaal compleet te maken kun je, indien gewenst, ook kosteloos kindermeubilair meekrijgen.

IKenIK.nl is een hippe website die A-merken en veel andere leuke producten aanbiedt voor gezinnen met kinderen. Van zwangerschap tot en met de leeftijdscategorie 10 tot12 jaar, IKenIK heeft het allemaal. De winkel biedt niet alleen commerciële producten aan, maar informeert ook over het zwanger zijn en het opgroeien van kinderen. Ook is het mogelijk om kraampakketten en kraammanden te bestellen. IKenIK.nl werd dan ook niet voor niets genomineerd voor de Webshop Awards en Thuiswinkel Awards.

De webwinkel is te bereiken via staging2.ikenik.nl

[b]Prijsvraag[b/]

Deelnemen aan de prijsvraag kan nog tot en met vrijdag 31 augustus. Op 1 september wordt de winnaar bekend gemaakt. De prijs is geldig tot 31 december 2013. Meer informatie vind je op staging2.ikenik.nl/winvakantie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.