wilde achtervolging eindigt in olst

De auto kreeg voor het eerst een stopteken op de Raalterweg bij Wesepe, waaraan gehoor werd gegeven. Bij controle bleek dat de passagier van de auto, een 23-jarige man uit Leeuwarden, gesignaleerd stond en aangehouden moest worden voor bedreiging. Toen dit aan de man werd verteld, ging hij er vandoor met de auto.

De politie zette de achtervolging in en tijdens de achtervolging kwam het tot een aanrijding. De man stopte echter niet en reed verder een pad op waar het tot een tweede aanrijding kwam en hij ramde een hek en kwam uiteindelijk tot stilstand in een bossage in de tuin tegen een schutting aan de Molenweg in Olst.

Vervolgens stapte hij uit de auto rende hij weg . De man werd daarna gepakt en aangehouden, maar pleegde daarbij verzet en raakte gewond aan zijn hoofd. De man is onder politiebegeleiding met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor controle. Daarna werd hij overgebracht naar het bureau.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.