Home / archiefcentraal / wanneer zien we het edelhert in salland

wanneer zien we het edelhert in salland

Onlangs is ecoduct Tolhuis bij Heerde opgeleverd. Daarvoor was het ecoduct bij Hoog Buurlo al opengesteld. Er wordt gewerkt aan andere voorzieningen zodat reeën en vooral het edelhert het Apeldoorns kanaal en ook de IJssel kan oversteken. En dan ligt Salland aan hun voeten.

Het zal nog wel enkele jaren duren voordat het edelhert vanaf de Veluwe hier in Salland en de Sallandse Heuvelrug rondstapt, maar aan de voorwaarden wordt hard gewerkt. Het edelhert in Salland, hoe lang gaat het duren voordat het zover is?

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.