Home / archiefcentraal / wandeling en ontbijt voor vroege vogels

wandeling en ontbijt voor vroege vogels

Natuurgidsen van Natuurdiorama Holterberg nemen iedereen die dat wil op woensdag 25 juli en woensdag 1 augustus in alle vroegte mee naar bijzondere plaatsen op de Holterberg. De Holterberg, onderdeel van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, biedt een zeer divers landschap met prachtige vergezichten, heidevelden en dichtbegroeide bossen.

De wandeling leidt ook door het Numendal, een diep mysterieus dal, uitgeslepen door het smeltwater aan het eind van de laatste ijstijd. Beleef met de gidsen van het natuurmuseum het bijzondere ontwaken van de natuur. Wellicht kruisen reeën ons pad.

De wandeltocht duurt ongeveer anderhalf uur. Kinderen kunnen ook mee en zullen dit als een bijzondere ervaring beleven. Na de wandeling staat een uitgebreid ontbijtbuffet klaar bij het restaurant tegenover het natuurmuseum. Tot slot wordt een bezoek gebracht aan Natuurdiorama Holterberg.

De wandelingen vertrekken om 06.30 uur bij Natuurdiorama Holterberg. De kosten voor het complete programma zijn 15,75 euro, kinderen mogen mee voor 10 euro. Reserveren voor dit speciale ‘vroege vogel arrangement’ kan door te bellen naar: 0548-361979 of een email te sturen naar museum@holterberg.nl. Meer info: www.museumholterberg.nl

Lees ook

Plannen nieuwe inrichting N337 bij Den Nul en Olst ter inzage

ZWOLLE – De plannen voor een nieuwe inrichting van de Rijksstraatweg (N337) in Den Nul …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.