vrouw achter het stuur peugeot 206

Tja, wie kent het niet….de uitdrukking “dat zal wel weer een vrouw achter het stuur zijn”.

En dat klopt, in veel auto’s zit er een vrouw achter het stuur, in de andere auto’s is dat een man. Meer opties vind je ook niet. Maar hoe gaat dat dan…een vrouw achter het stuur. Mannen en vrouwen reageren anders op auto’s. De een kijkt meer naar het uiterlijk, kan ik hiermee voor de dag komen. De ander let meer op de inhoud, cilinders en kleppen. Het een is niet beter dan het ander, het is alleen anders.

Wij (de dames van Salland Centraal) nemen je mee in onze bevindingen en belevingswereld. Elke 2 weken hebben wij een aantal dagen een auto op proef. En we kijken heus verder dan alleen het uiterlijk, de kinderen, kinderwagen en boodschappen moeten natuurlijk ook mee. Verder moeten we naar de sportclubjes, de vriendinnen, naar ons werk enz. We gaan dus testen hoe deze auto zich staande houdt in ons drukke leven. Met recht dus een vrouw achter het stuur….

Deze week hebben we de beschikking over een Peugeot 206. Een heel fijne betrouwbare wagen om in te rijden. Zodra je achter het stuur plaats neemt heb je dan ook gelijk een goed overzicht over de gemakkelijke bediening. Geen moeilijke knopjes, schakelaars of dingen die je moet instellen , nee degelijkheid en gemak! Audiobediening aan het stuur, elektrische ramen en de stoel is in hoogte verstelbaar. Verder beschikt deze auto over airbags, airco en elektrische en verwarmde buitenspiegels.

Deze Peugeot is eigenlijk gewoon een net wat kleinere stationwagen uitvoering. Geweldige ruimte in de kofferbak en ook de zitruimte op de achterbank is ruim. De achterbank is overigens deelbaar. Tja de kofferbak, de test wijst uit dat er meerdere boodschappenkratjes met gemak in kunnen! En je kunt dan zelfs nog alleen de achterruit omhoog klappen, en dat is handig als je je bedenkt dat je toch nog iets uit het achterste kratje wil pakken… da’s dan ook net het enige wat ik kan bedenken wat het nut is hiervan. Al met al is het een hele handige auto met voldoende ruimte, stuurt makkelijk, zeer stabiel op de weg en lekker vlot met optrekken.

Door de sportuitvoering, getint glas en de lichtmetalen velgen ziet deze Peugeot er ook nog eens zeer goed uit! Dus ben je op zoek naar een ruime auto maar vind je de meeste stationwagens net iets te groot, dan is dit een ideale auto met ook nog eens een leuk prijskaartje!

De Peugeot 206 die wij deze week tot onze beschikking hadden staat te koop bij Autobedrijf Isfordink in Boskamp.

Specificaties:

*Peugeot 206 XS 1.6 – 16v SW

*Airbags voor, centr.vergrendeling, elektr.ramen, elektr.en verwarmde buitenspiegels, audiosysteem met bediening aan het stuur, stoel in hoogte verstelbaar

*Airco, lichtmetalen sportvelgen, getint glas, deelbare achterbank, metallic lak

Vraagprijs € 4.295,–

Voor meer informatie, neem contact op met Autobedrijf Isfordink

Boskamp 50, Boskamp. Tel.: 0570-561745 / 06-22414087

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.