vrouw achter het stuur opel agila

Tja, wie kent de uitdrukking “dat zal wel weer een vrouw achter het stuur zijn” niet? In veel auto’s zit er een vrouw achter het stuur, in de andere auto’s is dat een man. Meer opties vind je ook niet. Maar hoe gaat dat dan…een vrouw achter het stuur. Mannen en vrouwen reageren anders op auto’s.

De een kijkt meer naar het uiterlijk, kan ik hiermee voor de dag komen. De ander let meer op de inhoud, cilinders en kleppen. Het een is niet beter dan het ander, het is alleen anders.

Wij (de dames van Salland Centraal) nemen je mee in onze bevindingen en belevingswereld. Elke 2 weken hebben wij een aantal dagen een auto op proef. En we kijken heus verder dan alleen het uiterlijk, de kinderen, kinderwagen en boodschappen moeten natuurlijk ook mee. Verder moeten we naar de sportclubjes, de vriendinnen, naar ons werk enz. We gaan dus testen hoe deze auto zich staande houdt in ons drukke leven. Met recht dus een vrouw achter het stuur….

Een Opel Agila staat deze week tot onze beschikking. Een leuke auto om te zien en naar mijn idee doet de kleur bij deze auto ook erg veel. Mooie, pittige uitstraling wat goed past hierbij. De Opel Agila ligt stevig op de weg, stuurt makkelijk en is ook lekker pittig om in te rijden. De binnenkant is netjes en degelijk afgewerkt, de bestuurdersstoel is in hoogte verstelbaar, zo ook de passagiersstoel trouwens en dat is handig als manlief mee wil rijden, want dan kun je wat dat betreft in ieder geval op 1 lijn blijven zitten. Een mooi, overzichtelijk en duidelijk dashboard, ingebouwde radio CD/MP3 die ook vanaf het stuur te bedienen is. Airco, centrale vergrendeling, elektrische ramen het zit er allemaal op en aan. De ruimte achterin is goed, voldoende beenruimte voor een volwassene en zelfs met drie personen kun je nog redelijk op de achterbank zitten, wel even de airco iets hoger zetten dan! De kofferruimte is, voor een “kleinere” auto, toch nog redelijk te noemen. Een boodschappenkratje past erin maar gebruik dan wel de kleinste versie. Al met al is de Opel Agila een comfortabele, prettige auto en ik moet eerlijk zeggen voor de categorie “kleinere” auto’s komt deze Opel nog best hoog op mijn favorietenlijstje!

De Opel Agila 1.0 ecoFlex Edition die wij deze week tot onze beschikking hadden staat te koop bij Autobedrijf R. Voskes in Raalte

Specificaties:

*Opel Agila 1.0 eco Flex Edition standaard voorzien van: centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, radio CD/MP3 met stuurwielbediening, boordcomputer, airco, mistlampen voor, toerenteller, elektrisch bedienbare ramen, dubbele laadvloer, verwarmde en verstelbare buitenspiegels in carrosseriekleur, in ongelijke delen neerklapbare achterbank, in hoogte verstelbare bestuurders- en passagiersstoel, lichtmetalen velgen

Vraagprijs € 13.500,= (rijklaar) Echter zijn er nu diverse auto’s op voorraad met hoge kortingen….

Voor meer informatie, neem contact op met Autobedrijf R. Voskes in Raalte, Heesweg 21 in Raalte, telefoonnummer: 0572 – 35 62 63 of kijk eens op staging2.rvoskes.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.