vleesverwerker hutten verhuist naar heeten

Ook hebben deze partijen afspraken gemaakt over de aankoop door Explorius van de huidige locatie van Hutten in Nieuw Heeten. Explorius wil deze locatie in overleg met de gemeente Raalte herontwikkelen tot woningbouw. Met de herontwikkeling van de locatie zal rekening worden gehouden met de plaatselijke woningbehoefte.

Slachterij Hutten is sinds 1928 gevestigd op het terrein tussen de Ambachtsstraat en de Okkenbroekstraat in Nieuw Heeten. De ruimte voor ontwikkeling en uitbreiding ontbreekt op deze locatie. Daarom zijn de eigenaren, Marcel en Vincent Hutten, al geruime tijd op zoek naar een goede locatie. De oplossing is nu gevonden door te verhuizen naar De Telgen in Heeten. Het plan voor deze locatie omvat de bouw van een hoogwaardige slachterij die ook in de toekomst aan alle eisen zal voldoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.