vernieuwde formido wijhe maandag open

Formido Wijhe (onderdeel van de Lenferinkgroep uit Zwolle) neemt de verhuuractiviteiten van het verhuurbedrijf Kolk Bouwmachines over. Het verhuurbedrijf verandert van bedrijfsnaam naar LENRENT. Zowel de Formido als LENRENT gevestigd in de Poort van Wijhe zijn volledig eigendom van de Lenferinkgroep te Zwolle. Na de verbouwing van de Formido is het verhuurbedrijf bereikbaar in de Formido.

Directeur Carlus Lenferink: “Voorheen waren beide bedrijven via een eigen ingang bereikbaar voor klanten. De Lenferinkgroep integreert de Formido samen met het verhuurbedrijf zodat klanten in de toekomst op dezelfde locatie terecht kunnen voor zowel de aanschaf van bouwmaterialen als het huren van gereedschap.”

De vernieuwde LENRENT is vanaf maandag 16 juli geopend in winkelcentrum de Poort van Wijhe. Roy van de Vlekkert neemt de rol op zich als vestigingsmanager. Vanaf 15 juli is hij officieel de nieuwe bedrijfsleider van Lenrent/Formido.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.