verlichting langs parallelweg n35 niet zeker

Op 22 december 2011 deelde burgemeester Zoon de Raalter gemeenteraad het heugelijke nieuws mede dat hij die dag was bericht over het feit dat er verlichting aangelegd zou worden door Rijkswaterstaat. Er zou in het voorjaar van 2012 alleen nog een onderzoek naar de gevolgen van de verlichting voor de flora en fauna gedaan worden.

Bij Rijkswaterstaat wil men echter nog helemaal niet vooruitlopen op de zaken. “Ik kan me niet voorstellen dat Rijkswaterstaat zulke toezeggingen heeft gedaan. Het onderzoek is namelijk nog niet afgerond. Laten we nog niet vooruit lopen op de zaken,” vertelt een woordvoerder van Rijkswaterstaat.

Rijkswaterstaat verwacht over niet al te lange tijd de uitkomsten van het onderzoek te kunnen presenteren. Dan komt er vermoedelijk ook uitsluitsel over de verlichting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.