Home / archiefcentraal / van hijum dankbaar voor zesde plaats op lijst

van hijum dankbaar voor zesde plaats op lijst

Het partijcongres van het CDA heeft Eddy van Hijum (40) uit Laag Zuthem op plaats zes gezet van de kandidatenlijst voor de Tweede-Kamerverkiezingen. In een reactie zegt Van Hijum dankbaar te zijn voor het vertrouwen van zijn partij. Het Overijsselse Kamerlid wil zich de komende jaren blijven inzetten voor werk en gezin. Ook wil hij intensief contact houden met burgers en ondernemers in de regio.

Van Hijum zit sinds september 2003 in de Kamer en is woordvoerder Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Ook is hij fractiesecretaris en lid van het fractiebestuur. Daarvoor was hij lid van de gemeenteraad van Zwolle en werkzaam als organisatieadviseur.

Lees ook

KokkieBikes Hellendoornse bossentocht voor mountainbikers

LEMELERVELD – Cycling Lemelerveld presenteert op zondag 31 oktober de KokkieBikes Hellendoornse bossentocht. Er zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.