tweede inschrijving autorodeo heino

Het duurt nog even maar de Carnavalsvereniging de Sökkestoppers houdt zaterdagmiddag 25 en zondagmiddag 26 augustus weer haar autocross en autorodeo.

Nieuw dit jaar is het terrein waar de Rodeofeesten worden gehouden. Na twaalf jaar nemen de Sökkestoppers afscheid van het terrein van de familie Hogeman. “We konden alleen op een ander perceel van de familie Hogeman terecht, maar kwamen dan in logistieke problemen”, geeft chef d’equipe Emiel Roelofs aan. Het spektakel verhuist de komende jaren naar het terrein van familie Beltman aan de Molenweg 9 in Heino.

De commissie autorodeo is dolenthousiast over de ligging en mogelijkheden van de nieuwe locatie. “We kunnen nu de rodeofeesten opnieuw opbouwen. De baan wordt groter opgezet en net als vorig jaar staat op zaterdagmiddag 15.00 uur de autocross weer op het programma. Vorig jaar hadden wij deze cross geïntroduceerd en na afloop was iedereen erg enthousiast. Daarnaast zijn we bezig met een mooie trekpleister dit weekend”, glimlacht Roelofs.

De eerste inschrijving heeft reeds plaatsgevonden en resulteerde in een mooi aantal deelnemers. De tweede en laatste inschrijving is 1 augustus vindt plaats in het Parochiecentrum Heino, Canadastraat 22 vanaf 19.30 uur tot 21.30 uur. Voor meer informatie over het Rodeoweekend kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Emiel Roelofs 06 20 20 58 91 of mailen naar rodeofeestenheino@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.