treinen almelo zwolle op elektriciteit

Provinciale Saten van Overijssel heeft onlangs 40 miljoen euro beschikbaar gesteld voor de elektrificatie van het baanvak Wierden-Zwolle. Er moeten verbeteringen worden uitgevoerd op onder andere het traject Heino – Zwolle. De treinen zullen harder kunnen rijden en in Zwolle komen er dan betere aansluitmogelijkheden. De vervoerscapaciteit wordt uitgebreid en de punctualiteit zal worden vergroot.

In Nijverdal wil men in de nieuwe spoortunnel nu alvast de gaten boren zodat de bovenleiding snel kan worden aangelegd als het zover is. Deze werkwijze is goedkoper en men is op die manier op de nabije toekomst voorbereid. Wat vind jij, moet het baanvak Almelo – Zwolle zo snel mogelijk worden geëlektrificeerd?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.