toch verlichting langs parallelweg n35

Er komt toch verlichting langs de parallelweg van de N35. Burgemeester Zoon wil het niet letterlijk zeggen, maar in een kort gesprek liet hij weten bij zijn gedane uitspraak in de raadsvergadering van 22 december 2011 te blijven.

Op 22 december 2011 deelde burgemeester Zoon de Raalter gemeenteraad het heugelijke nieuws mede dat hij die dag was bericht over het feit dat er verlichting aangelegd zou worden door Rijkswaterstaat. Er zou in het voorjaar van 2012 alleen nog een onderzoek naar de gevolgen van de verlichting voor de flora en fauna gedaan worden.

Rijkswaterstaat wilde een week geleden nog niet vooruitlopen op de zaken. “Ik kan me niet voorstellen dat Rijkswaterstaat zulke toezeggingen heeft gedaan. Het onderzoek is namelijk nog niet afgerond. Laten we nog niet vooruit lopen op de zaken,” liet een woordvoerder van Rijkswaterstaat weten.

In een reactie op dat artikel van vorige week, laat de burgemeester nu weten bij zijn uitspraken van 22 december te blijven. “Wat ik heb gezegd in de raad van december heb ik gecheckt en nog eens gecheckt. Ik blijf bij die mededeling.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.