tippe houdt 500 meter zwemmen

Bij zwembad De Tippe kunnen volwassenen nog tot en met 31 augustus meedoen aan het 500 meter zwemmen. Elke gezwommen 500 meter wordt afgestreept op een deelnamekaart. Uit alle kaarten wordt elke maand een winnaar geloot. Die maakt kans op een mooie prijs. De Tippe hoopt door de actie meer mensen enthousiast te krijgen voor zwemmen.

Hoe vaker een deelnemer 500 meter zwemt, hoe meer kans hij maakt op een prijs. Alle bij elkaar gezwommen kaarten doen namelijk mee met de verloting. De winnaar wordt steeds in de volgende maand bekend gemaakt. Dus op woensdag 1 augustus weten we wie de gelukkige zwemmer van de maand juli is. Op dit moment is er al een vaste groep zwemmers bezig zoveel mogelijk kaartjes te verzamelen. De Tippe hoopt op nog meer fanatieke zwemmers.

Wie wil deelnemen kan een deelnamekaart afhalen bij de kassa van De Tippe. Deelname is gratis met een geldig toegangsbewijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.