tijenraan tijdelijk dicht wegens onderhoud

Zwembad Tijenraan is van maandag 23 juli tot en met zondag 12 augustus gesloten. Er wordt dan namelijk onderhoud aan het bad verricht.

Van maandag 13 augustus tot en met zondag 2 september is het zwembad van maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 19.00 uur geopend. Op zaterdag is het zwembad de hele dag gesloten. Op zondag is het zwembad van 9.00 tot 16.00 uur geopend. Als het warmer is dan 25 graden, dan is het bad op zondag vanaf 12.00 uur gesloten. Dan kun je met je kaartje gratis zwemmen bij openluchtzwembad De Tippe.

Op maandag, woensdag en vrijdag zijn tussen 18.00 en 19.00 uur alleen het recreatie- en doelgroepenbad geopend. Op dinsdag en donderdag zijn tussen 18.00 en 19.00 uur alleen het recreatie- en wedstrijdbad geopend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.