terrasvogels prolongeert lwt titel

De Terrasvogels heeft net als vorig jaar het Leo Weghorst Toernooi, dat elk jaar gehouden wordt in sporthal Tijenraan, op haar naam geschreven. Afgelopen zondag wisten zij de titel op doelsaldo te prolongeren.

Met twee punten achterstand op de Galacticos uit Heino hadden ‘De vogels’ maar één missie: beide wedstrijden winnen en hopen op puntverlies van de Galacticos. Het was het team van Ventus die de mannen uit Heino op een gelijkspel hielden. De Terrasvogels wonnen met interim doelman Michel Rabelink met 1-0 en 2-0 van respectievelijk Fc Albert en Young Boys.

Niels van Schooten was een plaag voor de beide defensies en achterin fungeerde recordhouder Harold Koopman als slot op de deur. Aangezien de Terrasvogels de voorgaande acht wedstrijden het net vaak wisten te vinden, mocht het zich wederom winnaar van dit toernooi noemen.

Team Terrasvogels: Dominic Horenberg, Harold Koopman, Jasper Bouwhuis, Maikel Jansen of Lorkeers, Martijn de Vogel, Martin Tigchelaar, Niels van Schooten, Tijs Bouwhuis, Lars van Schooten en Michel Rabelink.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.